ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

Pertandingan: Otai Gitar Malaya 2011


PENGENALAN dari sdr Manan Ngah

BERMULA PADA HARI NI SAYA AKAN MULA MENYAMPAIKAN INFORMASI SECARA BERTERUSAN TTG PROGRAM BARU YG SAYA JENAMAKAN SEBAGAI " PERTANDINGAN OTAI GITAR MALAYA".

SAYA MEMPELAWA KESEMUA PEMINAT MUZIK DILUAR SANA KHUSUSNYA PARA GITARIS PELBAGAI PERINGKAT SAMADA AMATUR, PROFESIONAL , PELAJAR DLL AGAR MENGAMBIL BAHAGIAN DLM PERTANDINGAN 'TERBUKA' INI. HAD UMUR ADALAH ANTARA 14 HINGGA 58 THN.

PERTANDINGAN DAN BORANG PENYERTAAN AKAN MULA DIBUKA PADA 30.6.11 DAN DITUTUP PADA 30.10.2011 ( BERJALAN SELAMA 4 BLN).

KEMUNCAKNYA IALAH AKAN DIADAKAN SATU KONSERT KHAS IAITU" MALAM FINAL " PERTANDINGAN INI, INSYAALLAH DISEKITAR HUJUNG TAHUN 2011.

NANTIKAN LAGI MAKLUMAT SETERUSNYA DARI MASA KESEMASA DARI SINI..

NAH ! YG NI DULU :)

(PETIKAN 1 DARI 14 PERKARA YG TERDAPAT DLM SYARAT DAN PERATURAN PERTANDINGAN )

1. Kaedah penyediaan bahan untuk penyertaan : Setiap Borang Penyertaan hendaklah diisi dengan butiran yang lengkap, dihantar bersama bahan persembahan muzik dan nyanyian yang dihasilkan melalui rakaman secara langsung - ‘live’ sahaja TANPA suntingan.

Bersama-sama Borang dan Yuran Penyertaan, bahan rakaman muzik hendaklah dihantar samada dalam bentuk DVD, VCD, SD card, pendrive atau mana-mana medium yang boleh dimainkan dalam format audio visual sekaligus. Rakaman samada di dalam studio atau dimana saja selagi tiada gangguan proses melalui mana-mana alat perakam audio video termasuk web-cam dan kamera telefon DIBENARKAN. Sila perhatikan signal audio dan visual yang dirakam terutama bunyi alat gitar agar jelas untuk penilaian pengadilan.

(MORE TO COME..)

Klik GRUP 'Pertandingan Otai Gitar Malaya' Di facebook

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top