ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

Quatro Espada: Maksudnya Apa?

Quatro Espada [Entah apalah maksudnya?]

Boleh tolong terjemah bahasa pada foto di atas untuk aku tak? Bila adikku mula memblok-printing baju; ada saja idea yang keluar dari dalam kepalanya. Aduh, Quatro2x

Google Translate memberitahu aku sebentar tadi bahawa 'Quatro Espada' membawa maksud seperti yang tertera pada foto di bawah ini:

2 comments :

shapoji said...

aku blajar french, lebih kurang jer ngan spanyol....
aku rase espada no 4....
lagipon make sense la...kes tue kan gambar ulquira yg merupakan espada ranking ke 4 kan....

Ampuan Awang said...

@shapoji,

ya, benar. google translate kata 'Empat Pedang'. cantik juga nama tu rupanya. entah dari manalah adik aku tu terpikir nak 'print' baju tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top