ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

NOVEL: Mereka Yang Tertewas 1 & 2 [Ulangtayang]



Buku terbaik buat bacaan insan yang mahukan kefahaman (itupun kalau mahu fahamlah).

8 comments :

Latifah said...

Mana nak cari novel Mereka Yang Tertewas 1 tu?
susah sungguh nak jumpa.

Ampuan Awang said...

latifah,

adapun buku ini sudah tidak ada dalam pasaran (mungkin). apa kata sdri cuba berhubung dengan penulisnya sendiri melalui fb. manalah tahu ada lebihan (mungkinkah) buku ada dalam simpanan beliau.

suanna said...

hassanuddin md isa ada FB..guna nick yg sama ke eh?? teringin nk baca novel2 mereka yang tertewas 1 & 2...

saya jgk minat nk baca novel2 abdullah hussain..antara yg terbaik yang pernah sy baca: masuk dalam cahaya & imam...mmg mantap.

suhana

UCOP IZ said...

gua sudah baca mereka yg tertewas 1, tak tau pulak ade volume 2...mane gua nak carik volume 2 nih..isy3

Latifah said...

dah tanya pada penulis, tapi beliau tak ada lebih pun. beliau minta berhubung dengan dbp, tapi tak ada juga :'(
sob sob~~~
boleh kah fotostat buku itu ye? :)

Latifah said...

uwaaaa~~~ sedih.
tak tahu la kenapa nak cari sangat novel tu..
sob sob :'((

suanna said...

yup..saya pun dh search kt internet...kedai buku bundle..mereka yg tertewas 1 sdh tk ada cetakan lagi...sama jgk saya pernah rujuk dgn DBP serta FB Hasanuddin Md Isa...& juga penerbit buku dawama..

tiada lagi simpanan bagi buku tersebut..
agaknya2 ada diletak kat library ke..

teringin nk baca..episod 2 dh ada...blh tk kiranya nk photostate buku tersebut dari sedara..

thanx in advance

iwan said...

saya dah baca novel mereka yang tertewas memang gah sekali......
kalau korang nak dapatkan cuba contacts sesiapa yang ambil sijil SPM aliran sastera tahun 1997 sebab masa tu novel tersebut merupakan teks sekolah.....
saya baca pun masa skolah dulu hihihihihiiiiiii...
selamat mencari

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top