ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

Ada Apa Dengan Layout Template [?]


Ada apa dengan Layout Template? Tiada apa-apa sebenarnya. Aku suka mencuba walaupun aku sebenarnya tiada tahu dan terpaksa bertanya kepada sesiapa yang tahu selok-belok pengeditan Layout Template sebegini. Terima kasih buat sobat dari negara jiran kita, Indonesia iaitu sdr Jalooe Wiguna atas segala bantuan yang diberikan. Err, akan aku panjangkan sedikit cerita ini tapi nantilah, tunggu masa luang lebih sedikit...
Harap maaf, aku ak bisa membantu dalam bab pengeditan Layout Template (sebab aku main hentam keromo saja)

Salam percubaan kembali Layout Faceblog di Puisi Kabur oleh: Ampuan Awang

6 comments :

lya said...

baru nampak dua versi, biru dan hitam.. yang merah bila nak keluar? da puas godek template biru jadi merah sikit2..

Ampuan Awang said...

Tak fahamlah aku, anis, sebab aku sebetulnya tak reti langsung hal2 edit mengedit ni

amer_hoosynie said...

saya berminat utk belajar macam mana untuk meng-edit layout template....boleh ajar??

Ampuan Awang said...

@amer_hoosynie,
adapun teramat payah aku nak menjawab persoalan itu kerana aku sendiri terkapai-kapai mencari ke-koding template ini. mungkin Nescafe bisa membantu, sila masuk ke laman beliau di:

http://maribinablog.blogspot.com

Affan Ruslan said...

Salam.
Wah nice tempat komen pun mcm fb.

Huhu.
@amer_hoosynie: kalau nk tanya pape, InsyaALLAH saya blh tlg setakat yg termampu.

Ampuan Awang said...

@Affan Ruslan,

salam kembali.
sekadar mencuba sesuatu yang baru. menarik juga rupanya sebab yang lama tak selancar template ini.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top