ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...



Mengapa BEN ASHAARI popular? Dan bagaimana pula cara BEN ASHAARI menjadi popular? Aku tertarik dengan kata-katanya ini:

Aku nak jelajah kali ni hanya untuk mempromosi blog yang berminat ... promosi yer .. bukan nak mengomen atau memberi pandangan ... kalau blogger tu sendiri mintak , ok la ..aku try skit skit je .. mengikut citarasa aku tau...

BEN ASHAARI, ada pendapat yang boleh dikongsi bersama tak? Komenlah; komenlah blog aku yang tak berupa ini. Sekian.

Wassalam [...]


Tangan yang menulis: Ampuan Awang

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top