ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

Parang Terbaru Dari Bengkel Ayahanda+++ Terbaru dari bengkel Ayahanda. Parang ini akan berpindah kepada tuan barunya. Mungkin hari ini agaknya [?]. 'Kayu Malam' tidak pernah menghampakan; semuanya cantik setelah siap dan ketika ia siap menunggu disambar pelanggan.

Info parang oleh: Ampuan Awang

4 comments :

Awang Joematt said...

Assalamualaikom Tuan AA,
Saya ini baru belajar menggunakan post comment sebenar nya. Salah silap ku puhun maaf tuan. Mengenai dgn pembuatan parang olih ayah tuan memang klas. Kalau jual tlg bubuh harga, nama besi & kayu yg di guna, cara membayar dll.

Ampuan Awang said...

Wa'alaikumussalam,

sila berhubung terus melalui 013-8964008 untuk keterangan lanjut

Awang Joematt said...

Insyaallah nanti saya telipon. Mengenai cadangan saya itu tuan belum jawap ia itu supaya di bubuh harga, nama besi kayu yg di guna dan cara membayar dll. Jadi siapa berkenan baru lah telipon. Hanya cadangan saya di harap tuan tidak marah.

Wassallam.

Ampuan Awang said...

bukan tiada mahu menjawab, tetapi sudah dimaklum pada komentar di artikel lain. berkenaan gambar-gambar ini sebenarnya hak yang telah dibeli pelanggan. ayahanda saya tak menang tangan sekarang, banyak tempahan yang tak dapat ditunaikan permintaan sehingga untuk dirinya sendiripun kepalang payah.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top