ini bukan facebook

Jiwa Online
Pemilik Blog: Ampuan Awang  Berkhidmat dalam: Kerajaan Malaysia (Tukang Kebun). Mana tinggal? Di Kepala Batu, Antartika Edit Profile
  Post To:
anyone or anywhere  

Digigit Rindu...

Sekelumit rindu
Hadirnya menggigit-gigit.
Ia datang dan pergi
tapi kini berhenti di sini.
Digigit peribadi diri
dalam diam-diam...

9 comments :

DDrfauziah said...

Wkmslm.
Ni rindu-rinduan pada siapa? or mungkin pada apa ya?
Mengenai komen anda tentang sukan baseball tu dik, tidak semestinya sukan tu adanya di sini untuk kita menyukainya. Siaran langsungnya ada kan! Sukannya tu juga global, dan Kak G sekeluarga amat suka, begitu juga dgn ramai lg orang lain di Malaysia ini, terutamanya mereka yang pernah belajar di USA.

Ampuan Awang said...

aduh, akak dah masuk sini rupanya... saya sekadar bercerita benda yg umum kak. semua kita rasa peraasaan rindu yg mengigit2... tak gitu kak?

A. Muziru Idham said...

Salam.

Terima kasih ya bang kerana sudi menjengah blog saya dan meninggalkan kata2 yang amat bermakna buat saya^_^

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

Salam Ampuan Awang,

"jejak ke sini".

cemomoi said...

salam ziarah bertanya khabar

... said...

Salam Ziarah daripada Babah. Lama tunggu Ampuan lalu ke blg babah. Tetapi tak muncul-muncul. Digigit Rindu...ringkas dan menggigit.

Ampuan Awang said...

Terima kasih semua. ingatkan blog sesaja ni tiada dimasuk oleh orang2, rupanya ada juga yang singgah.

Zulkifli b Mohamed > Jejak anda berjaya

Cemomoi > Alhamdulilah, saya sihat. Sedara...?

Babah > Ada jugak singgah tapi x post komen.

... said...

Salam Ampuan. Sihat ke hari ini? Sejak saya bertukar portfolio kerja, lama tak pergi negeri di bawah bayu. Teringat orang-orang di sana yang manis muka dan manis budi pekerti...

setiakasih said...

salam.. bah awang atu tah anik... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
      faceblog © 2013 · re-designed by J. KingRaja           About · Advertising · Create a Page · Developers · Careers · Privacy · Terms · Faceblog Creator · Back to Top